Dagen so far

Idag så kom pappa och Kicki och var med vattkoppshärden och hennes ohängde bror. Så jag och A sadlade motorcykeln och styrde kosan mot Indal efter en kort visit på den lokala bensinstationen. Nu vet jag varför Onsdagsträffarna ofta brukar åka Indalsleden - kurvigt och härlig och hög högsta tillåtna hastighet :-)

Vi svängde höger på väg 86 mot Bispgården och där är det alldeles uuuunderbar utsikt över Indalsälven med kuperat och härligt landskap. Dessutom relativt lättkörd och välskött väg. Att det luktar skit genom hela Indal fick man liksom ha överseende med.

Det enda vi inte kolliderat med är fåglar annars började färden med en humla modell knytnäve som slog mot mitt adamsäpple, sedan när vi kommit till Sillre så dämpade vi farten för att kunna kommunicera lite. Ögonblicket efter jag stängt visiret så kom en dagslända stor som ett litet propelerplan och nästan slog en spricka i visiret. Men tack vare alla luftburna insekter så var mellanmålet räddat...

Efter Sillre gjorde vi helt om och vände tillbaka till Brudsjön där vi sett en skylt om badplats osv. Och när vi väl var där så hade vi upptäckt paradiset. Nåväl, åtmistone om man ska inskränka paradiset intill en landsväg.

Vi tog plats på en gammal vägbro där vi på ena sidan hade en bäck som porlade och på den andra var det utsikt över sjön. Som tur är så är vägen sparsamt trafikerad så vi kunde ligga och lyssna på susen i säven och porlandet i bäcken.
Det var en fin halvtimma, fyrtiofem minuter med kaffe, macka och en liten kaka. Livet när det är som bäst... om inte barnen är med det vill säga!

Efter rekreationen så återvända vi hem och körde samma väg.

Tack så mycket pappa och Kicki för att ni tog er tid - det var värt otroligt mycket!!!

Här kommer några alster förresten (just klick on the bilds);

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0