När väntan blir för lång

Missförstå mig rätt nu. Det har varit en uuuunderbar vinter hittills. Vi ska dessutom iväg och åka skidor till helgen igen, och jag hoppas det blir mer "kvalitetsåkning" framöver (inte bara med barn i en sele).

Men längtan att få köra hoj igen driver mig till vansinne ibland. Så här kommer lite gamla sommarbilder och ett klipp med vinteraktiviteter för den åksugne. Jag vet dock inte om frugan godkänner det här...


Han varvar dessutom så mycket att regulatorn måste gå sönder för det kommer eld ur skorstenen haha!



Fasen vad fint vi haft det...

Och jag saknar ljudet från vår GPR Tunder Line slip on. Ni vet när folk kommer på sin motorcykel och liksom måste varva lite innan man stänger av den...? Det är precis som att det inte går att stänga av den utan den åtgärden...? Man måste inte göra så - men man gör det iallafall för att man inte kan vänta till nästa gång man får höra det.

Så ser/hör ni mig göra det någon gång så vet ni att man inte måste göra så!

Ännu en dag till leda

Men den har faktiskt varit bra. Sånär som på en hektisk dag på arbetet iallafall.

Efter jobbet, som avslutades för dagen kl 16:00, så hämtade vi den tyska muskelbilen på verkstaden efter en smärre justering. Sedan begav jag mig direkt till träningen. Men idag hade jag siktet inställt på ETIC. Och apropå inställt... så ställde jag in det gymmet efter en kort visit.

Anledningen till att jag tänkte pröva där var att det dels är öppet hus där, och att allas vår Granis tagit med sig halva gamla skaran dit. Men en snabb bedömning av stället intalade mig att det inte var mycket bättre än Jocks, eller Gold´s som det nu heter. Så det fick bli en tur till Hälsohuset för lite framsida- och baksida lår och även vader. Det börjar kännas bättre nu iallafall.

Direkt när jag kom hem så åkte jag och barnen ner till BSK för skridskoåkning och A åkte en snabbis till Birsta.
Vi hade skitskoj därnere och var nästan ensamma där. Det är sjukt vad duktig barnen har blivit. Nova svänger som hejsan och Neo åker fort som satan!

Ja det är riktigt skoj att åka med dem...

Nu har vi avverkat nåt avsnitt Vänner och Angelica sussar så sött precis intill mig här på soffan. Det är snart dags för Atlas sista promenad - sedan ska jag också lägga mig.

Imorgon har jag styrelsemöte hela dagen men passar på att träna lite bröst och kanske triceps eller nåt innan.
Senare på kvällen ska vi upp till Hotell Södra Berget och Spa Maskrosen för lite avkoppling. Även om det är härligt att vara där (ska dit med styrelsen) så går det inte upp mot att få vara där med gumman.

Du har väl en Snuggie?

Vännen, vad säger du? Ska vi köpa en Snuggie? Filten man slipper de där problemen med att inte kunna sträcka sig efter saker på bordet utan att den ramlar av.


Fyra miljoner amerikaner har köpt den! De kan väl inte ha fel...?

Det finns även fansites för Snuggie här!

Rösta på min egenhändigt designade...

... motorcykel så har både du och jag möjlighet att vinna priser!

Så här ser den ut:


Och röstar - det gör du på den här länken!

Om inte för din skulle så för min, p-p-please...?

Hur kommer det sig tat det blev så mycket dans på bloggen?!

Ta ditt ansvar - rösta fram den bästa dansaren i Let´s Dance och sätt på en "Vote Magnus"-pin på ditt kavajslag.


Beställ denna pin Här!

Jo just det...

...helgen som varit!

I fredags tittade vi som sagt på Let´s Dance och åt gott - alldeles för mycket egentligen.

I lördags så var vi iväg på det årliga januaribadet med familjen Winsa på Paradisbadet i Ö-vik. Och det blev som vanligt
väldigt lyckat. Jag var dock lite oroad över Johans hälsa men med vilja av stål och en kropp av granit tog han sig igenom
cirka fem timmars bad och trappträning.

Ungarna var som tokiga (jo, jag också, jag skulle kunna springa med dem där hela dagarna) men på slutet eskalerade allt och barnen gick inte att hitta någonstans mellan varven.

Behöver jag säga att vi avslutade trippen med en middag på Max Hamburgerresturang?! Egentligen inte!

Måste passa på att tacka för hundvakten - det var ju fanastiskt snällt! Och jag ska inte glömma att erbjudandena haglade över oss, tack Kimmen för att du erbjöd dig!

I söndags så gick jag ut med Atlas 07:25 och efter att hans göranden och havanden var avklarade så busade medelst skottade vi. Sedan när vi avverkat frukostar så tog vi en promenad med kälke och hund bort till L-H, Sara & Isaac.
Turen gick över ALLA snöhögar på vägen dit.
Vi fick en kopp kaffe och lite trevligt umgänge innan vi alldeles för tidigt var tvungna att avbryta det hela för nästa strapats.

Robert fyllde år och det skulle bjudas på kalas. Så vi gjorde oss klar och åkte ut till Nordanby för ännu mer umgänge. Och tro det eller ej, men var vi inte i tid för en gångs skull ;-D

Sedan var den helgen över - men den var ju lyckad!

Ansiktsburk


Världens bästa amatördansare

Ja, som om det kommer som en överraskning för dig som läser min blogg att jag tycker Magnus Samuelsson är klart bäst i Let´s Dance?! Men det hade jag ju i och för sig tyckt ändå om han hade varit urusel på dans - kan man lyfta sin danspartner bekymmerslöst på raka armar ett par gånger, då är man min favorit!

Dessutom är han ju en så härlig människa!

Jo, föresten. Macho att kolla på Let´s Dance va´? Men kan han dansa där så kan jag titta.
Och hörni! Det finns fler "Starke män" som har gjort ordentligt bra ifrån sig i Let´s Dance. Även hansom faktiskt vunnit Världens Starkaste Man fler gånger än Magnus - Mariusz Pudzianovski - var riktigt duktig och populär!

Här två klipp på de omtalade;


Han kanske inte är så bra men han är iallafall bättre än George Scott bl a

Getränung

Tjaaaa..... igår körde jag mitt andra pass. Det blev inget i förrgår då jag jobbade över. Dels blev det så sent och dels så kände jag mig lite sliten och dels så längtade jag hem *tihi*

Men väl igår så körde jag axlar och baksida lår. Jag var svag i vanlig ordning men det kändes rätt skönt ändå.
På baksida gick det rätt bra. Verkar inte ha förlorat så mycket i styrka faktiskt men jag tog det lugnt.

Självförtroendet börjar sakta komma tillbaka. Ska försöka köra ett pass till den här veckan - kanske helst innan badet på lördag :-)

The mustard is not a deadly gas


Hmmm.....

Har jag tur så var gårdagens officiellt första pass inte det sista. Jag har inte tränat på typ tio veckor pga av förkylningar som avlöst varandra. Fredagen efter nyårsafton, och söndag och måndag efter det, så tränade jag... För att bli riktigt sjuk
på tisdagen!

Totalt fyra pass de senaste tio veckorna som sagt.

Och igår blev det ytterligare en nystart. Jag körde bröst, triceps och mage. Och jag var svag som s-tan. Körde bänk på blygsamma 70 kg och var nästan slut efter 3X14 reps.
Triceps ska vi inte ens tala om - och det brukar vara min paradgren. Nu blev jag tamt slagen av en snorunge som körde
skull crushers på dubbelt så mycket som mig.

Inge´ vidare självförtroende på den uppgiften...

Men ikväll efter övertiden så ska jag köra axlar. tror nog jag ska pröva Gold´s gym. Ja ja, det smäller högt med blir nog ingen sprängverkan. Det är bara Jocks i förklädnad antar jag.

Vi får se hur det går.


Världens längsta jävla dag!

Fy faan vad lång den här dagen har varit!

Som ett direkt resultat av mina nyvunna fika/ och lunchtider så blir dagarna längre och längre. Jag tvingas nu
fika kl 09:00, äta lunch kl 11:00 för att fika igen kl 14:00.

Allt blir rubbat och jag har haft det så här i en vecka och det känns inte bättre. Snarare tvärtom. Inte nog med att dagarna blir så helvetes långa. Man tvingas trängas i ett litet soppkök med en massa fruntimmer och om man har tur slipper man
gå tillbaka till arbetsplatsen igen för att pröva sin lycka vid ett senare tillfälle.

Och dels så finns ingen av mina bekanta i matsalen samtidigt som mig så jag är som helt allena. Viss visst, allt är självvalt. Hade jag ätit i den stora matsalen så hade det kansek inte varit samma sak.

Men ändå!

Nu jobbar jag dessutom över också. Men kanske det blir lite klirr i kassan, och snart (hmmm?) ska jag gå och träna.

Saknar dig gumman!

Irriterande!

Just nu sitter jag på jobbet och lyssnar på en människa som flyttade från Gethoborg för säkerligen 30 år sedan och som
snackar vårt mål "off duty" men som nästan alltid snackar Göööötebo´sska med kunderna.

Dessutom så är denna lilla kropp utrustad med en enorm skrika så dialekten hörs överallt!
Vid ett par tillfällen har hon dessutom brutit på Finska!

Irriterande!

RSS 2.0