Hoj hoj

I lördags när vi hade varit på Mösexa eller Svenhippa (läs mer på Angelics blogg) så var vi ute och åkte en liten extra sväng med hojen. När vi sedan kom hem på sena kvällen så ville hon provköra den lite.

Och banne mig skulle det inte vara förbannat roligt om hon också hade kort och en egen hoj! Se så bra hon tar sig ut på den:
Frugan på hoj 2Frugan på hoj


Strawberryfields forever!

Njaaa... för er som är påläst eller snarare inlyssnad på The Beatles så är det inte deras låt jag refererar till.

Häromdagen, eller kanske snarare häromveckan, så köpte min goda hustru jordgubbar till mig och barnen då hon själv skulle åka på Bingo.

Jag säger nog om det mesta att det är bland det godaste jag ätit och jag kan rabbla en hel del förrätter, maträtter och efterrätter för att inte tala om allt annat gott runt omkring.

Men är inte jordgubbar bland det godaste som finns?!


You sick bastard!

 

De man älskar de agar man

Det kanske är dags att visa lite love till några av mina homies (försöker smälta in bland kidsen).

Bara för att jag ibland trackasserar er och ibland kommer med konstiga samtalsämnen betyder inte att jag uppskattar ert sällskap - tvärtom!

Vad härligt det är med go´a vänner - vi syns i ett fikarum i närheten!

The toothist

Imorgon är det dags för mitt andra besök hos tandläkaren med allt vad det innebär - sprutor i uppsjö och diverse handverktyg att skrapa med.

Men jag måste säga att jag är rätt glad att jag går ditt och tar itu med tänderna, men framför allt rädslan.

Jepp! Rädd as hell... eller ja, egentligen inte rädd. Jag är inte rädd för personalen direkt och smärta har jag upplevt ett par gånger tidigare... Men det är något med kombinationen smärta/mun som gör att jag hellre hoppar bungy jump utan det repet.

Hur som haver så tar jag mig, med droger i och för sig, dit och allt är faktiskt tack vare min underbara flickvän tillika fru.
Det låter kanske konstigt att jag tackar dig för att de gör illa mig - det blir lite som att tacka våldsbrottslingen för att man åker på däng - men utan dig hade jag A L D R I G kommit dit.

Varats alla måsten

"I dag ska jag bara vara!"

Hur många gånger har du tänkt så? Bara att få ta en dag, en helg eller en vecka att bara "vara".
Det låter ju alldeles underbart att bara låta tiden föra en genom dagen och känna lugnet.

Men under tiden som man bara "är" så finns det ändå ett par "måsten" som bör utföras kontinuerligt. Vi har ju ett par basala behov som är svåra att bortse ifrån. Andas.... är inte ett av de jag tänker skriva om.

Däremot så behöver vi äta. Vissa mer än andra, ingen nämnd ingen glömd. Och maten ska tillagas, flera gånger om dagen dessutom. Vi bör även dricka och utföra ej specifiserade toalettritualer.

Utöver det så bör många av oss som jag kallar "vi" se efter flocken och tillgodose deras behov.

Och om man inte koncentrerar sig tillräckligt på att bara "vara" så kan ens sinne göra sådana fluktuationer att man "helt och plötsligt" ägnar sig åt hushållssysslor i form av damsugning, gräsklippnig eller andra mer eller mindre krävande sysslor.

Dessa sysslor kan lätt bli till "måsten" även om avsiktet inte var det från början. Det som var tänkt att bli "ett trevligt tidsfördriv förenat med nytta" har nu blivit ditt varas värsta fiende.

Men nu ska jag inte förstöra ditt nästa tillfälle av vara utan bara varna dig för eventuella hinder.

Nu är det bara tre och en halv dag kvar innan jag går på semester. Jag vet inte vad du gör eller vad du ska göra...
Men jag ska nog mest bara vara!

Serietidningsnörden myser

Igår så var och bästaste frun på bio medan farmor med familj satt barnvakt.

Igår så stod Transformers -  Revenge of The Fallen på biomenyn. Och precis som den första filmen så var den actionspäckad till längd och bredd - och även fylld med många skratt.

Varning dock för er som önskar filmer med viss verklighetsförankring. Denna film bjuder inte på något verkligt utöver de
mänskliga rollkaraktärerna. Och det är väl just det som gör den så underbar. Sjunk ner i biofotöljen, ta fram prasselpåsen och förvänta dig inte att slappna av inom de närmaste 2 ½ timmarna - för nu blir det åka av!


Den får helt enkelt fem av fem Bunblebee

Now hear this! Now hear this!

Det är en sorgens dag idag. Beskedet om dödsfallet kom som en chock till mig när jag sitter på en träningscykel med svängarmsmotstånd på Gold´s Gym denna morgonen.

En av modern tids meste musiker. Idag kräver jag total radiotystnad till minne av Jack-O.

Här bjuder jag på lite goodies...




Ett träd och en kulle

Lurad - igen... Att se någon betydelselös tv-serie och börja gilla den.

"I don´t wanna be anything other than what I´ve been try to be lately..."

Jepp! Jag är en kärring - men det bjuder jag på. Ikväll ses vi igen!


Finn ett rätt

Ja... det kommer bli en del motorcykel i framtiden också.
Under vintern var abstinensen svår, otroligt svår. I december var saknaden så svår att jag inte skottade gården en enda gång pga att snöskyffeln stod i garaget tillsammans med hojen. Eftersom jag inte klarade av att skönja hojens sköna former under skynket så kunde jag inte gå ut dit.

Så alla planer att "kita" hojen fick dröja till våren när det ändå var dags att börja putsa den. Sent omsider så fick jag en ny skylthållare och miniblinkers. Efter lite mänkemang så är grejerna på plats och så här ser det ut:

Mikroskopisk för ögat, some might say, men astronomisk för mig...



Nu är det egentligen bara en hugger kvar och så ska jag köpa en ny reg.plåthållare med ett "kitschigt" budskap på sedan är vi i hamn va´?! Ja, frugan vill ju trimma den men någonstans måste jag sätta ner foten!

Restart

Ett nytt försök? Vaffö inte!?

Behövs en tillbakablick...?

Vinter. Snö. Mycket.

Åkt skidor. Otroligt duktiga barn. Mysig semester med familjen i Björnrike.

Skaffat vovve. Atlas.

Barn blivit äldre. Fru blivit vackrare. Jag blivit... hmmm...

Motorcykel trasig. Motorcykel tillbaka.

RSS 2.0