Nattliga aktiviteter och glödhet hetta

I natt så vaknade Neo, precis som han brukar göra. Men förr, då var det glada tillrop och struntprat. Nu är det mest gallskrik och tårar tyvärr. Men vi somnade om som vanligt och vaknade av telefonen imorse när A och Nova hade åkt till sina göromål.

På förmiddagen så gjorde vi inte särskilt mycket. Vi packade bilen med grovsopor och höll oss undan för solen. Jo, vi lekte lite med vattenpistolerna en stund.

Sedan kom A och Hans-Erik och hälsade på då jag kom på att logisitken inte skulle fungera så bra om jag inte lämnade grovsoporna innan jag hämtade Nova.

Tre bilbatterier fattigare och när jag och barnen kommit hem så började jag förbereda grillen inför middagen. Barnen hittade Inga-Lill och Holger som vanligt. Vi grillade kycklingfilé och majskolvar bland annat. Och när vi var klar med maten så packade vi väskan och åkte till Hartungviken.

Det var så sjukt skönt i vattnet. Kanske nästan för varmt för att få svalka en så varm dag som denna. Men faan vad skönt det var... Första havsdoppet dessutom. Jag hade kunnat ligga i hur länge som helst.
Men Neo var inte särskilt nöjd med tillvaron. Jag och Nova hade roligt till en början men när jag tyckte hon kunde bada utan mig som lekledare så surnade hon till.

Det hela slutade i att vi packade ihop, sa hej då till fyllot, och begav oss mot Hamnstugan. Men som vanligt så blev det inget fika där. Denna gång var det fullsatt ute. Så än en gång så åkte vi till Korvis och tog en glass.

Men allt kivande satte sina spår och jag flippade ur. Det resulterade i att A blev skitsur på mig, vilket jag inte kan klandra henne för. Jag önskar att jag kunde andas ett par djupa andetag innan jag suckar och hela den biten...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0