Förra veckan - vilka händelser!

Som jag skrivit om så var lillebrorsan på sommarkollo a la Bergeforsen. Han fick stå ut med mig från tidig måndag till sen torsdag - stacka´rn!

Men faan vad mycket roligt jag gjorde under veckan. Vi var ju på Norra Berget och lekte, lekte Tarzan på stigen på tisdagen, vi åkte buss in till stan, lekte i parken utanför mammas jobb och vi tog en titt på Ostindiefararen - Götheborg.

På torsdagen så skjutsade jag svarfars hoj på 100 mila service och passade på att provköra två motorcyklar. Tanken var att jag skulle provaköra en Yamaha BT1100 Bulldog (se tidigare inlägg) som stått för försäljning sedan april.
Men när jag kom dit så hade de sålt den dagen innan - hmmm... ödets nyck.

Men jag provkörde i alla fall två hojar där och tog dem på varsin sväng förbi frugans jobb för ockulär besiktning.
Den första var en Kawasaki Versys. Den gick fint men den var lite för hög för mig. Det var så att jag fick prioritera höger eller vänster fots tåspetsar i backen. Det skulle nog inte bli så bra med A på "bönpallen" och start i backen.
     Den andra mc:n blev en Kawasaki ER-6n som hade ett annat slip on-system och mullrade härligt. Det är ju inte så mycket muller i plastraketerna, allra helst inte i de mindre kubiktalen. Den provsatts av A och ockulärbesiktigades den också. Vi fick prisuppgifter och den lämnades erbjudande... Men det skulle funderas och övervägas av oss så klart.

När jag kom hem igen så packade vi för bad och förberedde oss på att skjutsa hem Fredde. Vi hämtade A på hennes jobb och sedan for vi till Dyket. Senare på kvällen åt vi picknick efter Selångersån och spenderade lite tid i hamnen.

I fredags så var A ledig och vi hade packat för att åka till Furuvik. Värmeböljan som alla förutspått kom som på beställning men i bilen var den bara 20 grader varmt. Vid ett av fikastoppen så ringde jag och sa att vi ville ha den senast provköra motorcykeln - jag kände mig så världsvan haha! Northbike skulle återkomma för tat kolla att allt fanns och sedan skulle de återkomma.
När samtalet kom så löpte allt på så bra - jag var from som ett lamm.
Dessutom gick det väldigt bra för oss på Furuvik. Barnen skötte sig jättebra och Neo hade skitskoj inne hos getterna.
Vi tog inte en bild inne på parken faktiskt. Man måste ju leva i nuet också.

Eftersom Neo inte var fyllda fyra år så var en vuxen tvungen att åka med honom på karusellerna. När jag skulle åka en av attraktionerna (ni vet nyckelpigor, drakar osv som går runt, runt och kan köras upp och ner) så åkte jag med. Men Neo tyckte den var riktigt "lam" eftersom pappas vikt troligen gjorde så att den inte lyfte.....

Vi åkte Spökslottet och både Nova och Neo var rädd så de skakade när vi kom ut moaahahahahaaa!

Natten till lördagen så fick Neo feber och det visade sig senare på dagen att han fått vattkoppor. Svärfar skjutsade in oss till Northbike och vi hämtade ut hjälmar, skor till A och självaste motorcykeln. Vi tog en sväng innan vi hämtade barnen.

På kvällen skulle Forss och Cajsa komma på grillning men pga Neo tillstånd så fick vi ställa in. Vi sökte istället kontakt med J&C eftersom även Maja fått kopporna för att Nova skulle få vältra sig i baciller. Vi vill ju inte att hon ska ha oturen att få kopporna när vi åker utomlands.

Igår hade vi hoppats på att få ta en riktig åktur med hojen men eftersom ingen hjälp finns att få fick vi vara hemmavid.
Forss hälsade på och han och jag hade en trevlig "hinna ikapp"-stund nere i vattnet i Lögdösjön.

På kvällen grillade vi lite och barnen fick åka en sväng på hojen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0