Blind-bowling, fulsurfning och porr & sprit

"It´s wild, really wild"
Ja så kan man uttrycka det om man slår en pefekt serie i bowling. Man kanske ändå har mer fog för sitt påstående om man är helt blind på ena ögat och ara har perifert seende på det andra och detta till trots slår en perfekt serie.
Ska vi salta lite? Är man dessutom 78 år gammal så är det wild!
Krut-jävla-gammel-gubben

Fulsurfning
Ja, så står det då klart. Vi surfar allt mer tid på jobbet. Vi tjuvar tydligen tid sammanlagt motsvarande drygt 400 000 heltidsarbeten. Ja vad fan gnäller man om?! Det skapar ju aretstillfällen då för h-vete. Undra hur de har mätt egentligen? Bara för att man har Body.se igång hela dagen innebär det inte att man läser "från pärm till pärm".
Detta missbruk ska dessutom kosta ett företag om 200 anställda ca 10 miljoner kronor per år...
Jag har en god vän och före detta arbetskollega, som inte helt olikt de flesta andra på jobbet, hade flera webläsare igång samtidigt under arbetsdagen. Dag ut och dag in. Till slut kommer den som är säkerhetsasnavrig och säger att hans privatsurfande är alldeles för högt.

Men, hör och häpna, de fick det intre riktigt att gå ihop. För på en månad med en sammanlagd arbetstid på ca 160 timmar så hade han typ surfat 300 timmar. De tokarna räknade samman hela internetanvändandet.
Du läser väl inte min blogg på jobbet?!

Porr och Sprit
Expressen.se har med hjälp av analysverktyget "Google Trends" fått reda på vilka sökord som är mest frekventa och vilket geografiskt område som toppar dessa sökord. Det är en aningen godtycklig undersökning men man kan söga att Gävleborna är arbetslösa sexmissbrukare medan vi Sundsvallsbor är försupna, eller åtminstone presumtiva alkisar :-)
Sökord

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0