"I´m fine.....da"

Som Monica i Vänner säger då hon är sjuk "I´m fine.....da" så låter jag exakt likadan idag. Det fick bli en dag hemma för kurering. Jag övervägde att gå till jobbet men kom ihåg att det inte är en jävel som tackar mig för att jag sitter och är sjuk på jobbet. jävla fattiga är vi inte att man inte kan ta hand om sig själv.

Under förmiddagen så så försökte jag sova lite men det var A´s första dag på jobbet efter sjukskrivningen och det gick inte så braså vi pratade lite med varandra innan hon fattade det kloka beslutet att komma hem. Omtänksam som hon är så kom hon hem med lunch åt oss båda. Det var välkommet!
Efter lunchen gick vi och bäddade ner oss i sängen - jag sov i ca 2½ timme!

Sedan var det dags för aktivitetsdagen på dagis. Jag sopade i mig tre st 500 grams alvedon en stund innan vi begav oss. Barnen tycker alltid att det är lika roligt att vi kommer och hälsar på. Jag försökte uppbringa så mycket energi jag kunde för att både sopa lite och socialisera. Vi åt varmkorv, sopade och gick frågeslinga.
Och så vardet dags för barnens uppträdande. Nova, Emma och Maja sjöng en trio och Nova var sååå duktig! Kan jag tycka annat?! Men hon är jätteduktig. Jag är så stolt!

Efter middagen så bjöd jag hem Morfar på en kopp kaffe. Det var trevligt. Nu sitter vi här och har precis sett den megahypade Charlotte Perelli sjunga i kvalet. Blä vad benig hon är. Men hon är säkert snäll - det är ju det som räknas.

Nu hoppas vi på bättring. Blir nog hemma imorgon också. Vill bli bra så jag kan fortsätta renoveringarna på övervåningen. Sedan är det öppet hus på nån gymnastik för barnen på lördag, morsdag med middag i Nordanby på söndag, och sedan så vill jag ju börja träna igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0