Smutskastning och namngiveri

Kan man bli annat än trött?! För någon månad sedan uppsökte jag min företagshälsovård, Feelgood, eftersom min vårdcentral inte hade möjlighet att hjälpa mig på 17 veckor. Vårdcentralen, som är specialiserade på nästäppor, vägrade såklart skriva ut en remiss per telefon. "Läkaren kan inte stå för det han remitterat dig om han inte ens träffat dig!"

Nä, och vilken skillnad gör det egentligen eftersom de inte kan nåt?!

Men till Feelgood fick jag komma med en dags varsel. Splendid! Men när jag väl var där möts jag av en dryg sate med näsan i vädret och släääpande thaaal. Han bad mig förklara hur det kändes. Så jag förklarade...

Då säger kaarn att "Jaa, det funkar inte riktigt så, men jag antar att man kan uttrycka sig så, mjehehehe!". Ja men be mig för faan inte att förklara då! Innan jag visste ordet av så stod jag på golvet och böjde höger, vänster osv innan jag låg på en brits och fick veta att något i ryggen verkade fel.

No shit, Sherlock!, som A brukar säga.

Efter det så tyckte han att jag skulle lämna blodprov hos "syster Berit". Jag frågade om han var medveten om att jag hade ont i R Y G G E N?!

När blodsugarna tömt både mig och min arbetsgivare (som faktiskt betalat kalaset) fick jag veta att jag skulle kallas till röntgen. Några veckor senare och en tripp till Härnösands sjukhus så fick jag brev från Feelgood med det uttömmande beskedet;

"Röntgenundersökningarna av bröstrygg och ländrygg samt lab-analyser visar inga sjukliga förändringar."
No shit, Sherlock!

Vad trodde de? Att jag hade halsfluss i ryggen? Så nu har jag bett om en remiss så jag kan gå till en riktig läkare!

Kommentarer
Postat av: Fifick

Idiot's! No shit, Sherlock.

2008-05-07 @ 19:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0