Vem i "Heroes" skulle du vilja vara?!



Du som alltid drömt om att få vara en fluga på väggen i damernas oklädningsrum, under chefernas möten eller på den där festen du aldrig blev bjuden till - skulle Matt Parkmans tankeläsarmöjligheter locka?

Du som känner dig instängd och bara vill fly eller du som reser ofta och mycket men lider av dåligt samvete för alla koldioxidutsläpp kanske inte har något emot att axla Nathan Petrellis färdigheter?

Du som älskar extremsporter som fallskärmshoppning, snowboard eller moto-x men inte inser att ditt nedsatta balanssinne har en viss inverkan på ditt utövande, du som är blind men alltid drömt om att jobba på ett sågverk eller du som är 14 år och springer runt bland högspänningsledningar i tron om att du imponerar på dina skitkompisar genom att hoppa från ett tåg till ett annat - du kanske inte skulle ha något emot att ärva Claire Benett´s fysiska förutsättningar?

Låt mig höra vem du skulle vilja vara och lämna gärna en skön motivering!


Kommentarer
Postat av: Fii´kii

Kollar inte på Heroes. Verkar sådär enligt mig. Har väl sett något avsnitt dock. Skulle tänka mig att vara han som flyger. Fly fly!

2008-09-12 @ 10:13:35
URL: http://booyakasha.blogg.se/
Postat av: Angelica

Matt Parkman, helt klart. Tänk att få veta vad folk verkligen tycker... fast å andra sidan, kan bli en smärtsam upptäckt...:)

Puss

2008-09-13 @ 10:22:57
URL: http://anscheklick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0